Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Důkaz-to nejsou Syřané!

Oficiálně se říká, že mezi imigranty je dvacet procent Syřanů. Na druhé straně je každý ze Sýrie, přesto, že si všichni zničili průkaz totožnosti a upálili si konečky prstů k prokázání totožnosti. Skutečnost je jako vždy zcela

jiná. Stačí vyhledat si na Youtube - Koncert v Palmýře. Velmi pozorně si všimněte obličejů všech Syřanů. Jsou tito diváci skutečně tak tmaví jako prakticky všichni imigranti? Takže do Evropy jdou ve skutečnosti jen Arabové a Muslimové. Na videu jsou dokonce ženy bez šátků, protože syrský "diktátor" respektuje práva žen na rozdíl od Saudské Arábie.

Těmto "chudákům" se nelíbí ani ve východním Německu, takže jde o ekonomické imigranty. Skuteční ubožáci zůstali ve válečné Sýrii a mladým mužům není trapné, aby jejich staří rodiče umírali v jejich zemi, místo aby bojovali za svou rodnou vlast. Imigrace trvá už rok a půl, přesto za tu dobu není schopna EU řešit situaci v samotné Sýrii a poslat tam NATO. Nebo spíše nechce a je to záměr EK, NATO, NWO. Zničit celou Evropu.

T. Barnet už v roce 2002 /!!/ prohlásil: " Politici bránící imigraci musí být odstraněni. Veškeré energetické a nerostné zdroje ve všech státech Evropy musí patřit USA. EU budou Spojené státy evropské. Státy musí být ve všem závislé na USA, v opačném případě budou vlády nahrazeny loutkovou vládou. Žádný stát nesmí bránit pobytu vojsk USA na svém území. Všichni protivníci globalizace musí být odstraněni. NATO je americká organizace, která musí vojensky ovládat Evropu. Sádám Husajn provedl sebevraždu- čtyřikrát se střelil zezadu..." Opakuji, prohlásil to už v roce 2002.

Imigranti při silvestrovském znásilnování v Německu mávali nad hlavami zbraněmi. Odkud je získali? Proč se tato skutečnost zamlčela?

Do Evropy mají přijít desítky milionů imigrantů. Německo jich nepřijme víc než milion. Kam půjdou ostatní? Nejsou kvoty ve skutečnosti obchod s bílým, pardon, s  černým masem a porušování lidských práv? Jak lze někoho donutit k pobytu v zemi, kde nechce žít? Násilím? Kdo to všechno zaplatí? Jde o záměrný finanční bankrot všech evropských států, kromě těch, které ještě nejsou v EU a hlídají si své hranice. Snad už každému dochází, proč po dvaceti letech slibů ČSSD o referendu, najednou o něm ČSSD nechce ani slyšet. Koho v tomto případě volit? Odpověd je velmi jednoduchá. Volit strany, které se snaží tento režim umlčet, komu zakazují vstup do televize, koho zavírají, které strany chtějí zrušit... Už je minutu po dvanácté a příští rok už volby nemusí být. Bankrot státu znamená, že nebudou peníze na platy policie, hasičů, důchody, na zdravotnictví, armádu...

Muslimské sestry si před operací nemusí mýt ruce. At žijí pooperační komplikace  a záněty. Samozřejmě se tím zvýší radikálně úmrtnost po operacích.

Naše vláda si objednala 150 000, slovy sto padesát tisíc lůžek. Pro koho zrovna ted?

Německá regionální TV přiznala, že USA vyhlašují Evropě válku přes imigranty. Regionální TV není tak kontrolovaná, takže únik "nevhodné" informace je možný.

Místo Merkelové přijela do Prahy v březnu její zástupkyně, muslimka, která naší vládě nařídila, aby přijala ty muslimy, se kterými si Německo neví rady, celkem 1500. Kolik máme z Turecka měsíčně přijímat imigrantů raději nebudu psát, jde o neuvěřitelně astronomické cifry.

Sobotka si nechal udělat speciální, tentokrát nezkreslený průzkum. Zhrozil se, když se dozvěděl, že 87% je proti EU, 96% je proti imigrantům.

Islámská nadace propaguje v našich školách Islám. Chtějí přednášet o lidských právech a právech žen. Budou žákům říkat skutečnou pravdu?

Soudružka Marxová- Engelsová chce znárodnit prázdné byty, nebude - li jejich majitel souhlasit s jejich využitím na sociální bydlení. Takže komunistická krádež soukromého majetku jako v padesátých letech. Proč zrovna ted? Je to jen  náhoda?

Proč feministkám nevadí stále se rozšiřující islamismus a muslimské porušování práv žen, za která už po staletí stále v celém světě bojují? Jsou tak pokrytecké? Něco mi tu nehraje...

Turecko chce vložit Islám do své ústavy. EK nepochybně prosadí bezvízový styk pro Turecko. Tím okamžikem začíná definitivní konec všech evropských států.

M. Kohout :"Musíme samozřejmě přijmout bez jakýchkoli řečí desítky milionů uprchlíků, kteří díky nám ve svých zemích už do budoucna nepřežijí." Pane Kohoute, myslíte, že my ty desítky milionů imigrantů přežijeme? Víte, co dokáže invaze desítek milionů kobylek udělat s úrodou? Oni tady přežijí, ale na úkor našich životů. Ale to vy nikdy nepochopíte.

Je jen otázkou času, a nebude to trvat tak dlouho, kdy každá žena i v parném létě bude povinna nosit búrku. O blond vlasech si každá žena může nechat jen zdát...O každodenním znásilnování žen bez ohledu na věk /!/ je snad zbytečné psát. Vždy jsme byli oproti západu o nějaký rok pozadu, takže aspon víme, co nás teprve čeká.

Teroristé ISIS zastřelili fanoušky Real Madrid, protože podle nich je fotbal protimuslimský. Fanoušci kopané, brzo budete mít konec fandění.

Chovancův protimuslimský postoj je jen domluvené divadlo. Ve skutečnosti má stejný názor jako ostatní.

Existuje přísně utajená fotografie, kde mladí muži, aby se vešli do člunu, tak vyhazují ženy a děti do moře, aby se utopily. Část invalidů je pod násilím a zbraněmi nucena jít do člunu kvůli televizním kamerám.

Podle ředitelky pro migraci a integraci M. Faltové je ideálním řešením migrace aspoň jeden uprchlík do každé rodiny. Soudružko Faltová, přijmete do své rodiny cizího člověka a budete ho živit celý život ze svých peněz?

Třicet syrských dětí bylo znásilněno v tureckém uprchlickém táboře. Pět Arabů znásilnilo sedmiletou holčičku. Co na to soudruh Dienstbier a další ochránci lidských práv a hlavně sluníčkářky  jako ženy a matky? Skutečně vám to nevadí? Opravdu jsou vám milejší  přemrštěné platy ziskovek než vaše vlastní dítě, které může být velmi brzo  také znásilněné cizáky?

Autor: Miroslav Petr | pondělí 16.5.2016 10:01 | karma článku: 34,11 | přečteno: 1065x
  • Další články autora

Miroslav Petr

Mám zákaz jako Kašuka. Kdo bude další?

Mám zákaz jako bloger Kašuka. Vzorný důkaz že se nesmí psát pravda všeobecně známá. Konkrétně: "Do naší republiky mají přijít Eritrejci, kteří znásilnují nejvíc". Jak je možné, že admin ví, že to není pravda, když informace

24.5.2016 v 10:01 | Karma: 11,77 | Přečteno: 255x | Společnost

Miroslav Petr

Jsme americká kolonie?

Podle Prvopodstaty má ČT zakázáno mluvit o 15. březnu 1939. Americká ambasáda prý chce ovlivňovat policii a zastupitelství skrz neziskovky, které tu salámovou metodou začínají skutečně vládnout. Ve skutečnosti vládní převrat

23.5.2016 v 10:01 | Karma: 31,40 | Přečteno: 1057x | Společnost

Miroslav Petr

Rozhovor se sluníčkářem.

Již třetí blog mi byl "přesunut" na můj soukromý blog. Admin hledá sebemenší chybičku na mém blogu. Konkrétně včera: je dávno veřejně známé, že V.H. byl zasvěcen ilumináty, proto měl poprvé krátké kalhoty a ukazoval prsty do

19.5.2016 v 10:01 | Karma: 40,64 | Přečteno: 2773x | Společnost

Miroslav Petr

Cenzura na Idnes neexistuje- jak psát "korektně".

Ideálním důkazem jsou mé dva poslední blogy, které byly pouze "přesunuty" na můj soukromý blog, a kde bylo do očí bijící hledání sebemenší chyby za každou cenu. V obou případech byla kritizována informace, která v celém blogu měla

18.5.2016 v 10:01 | Karma: 26,00 | Přečteno: 635x | Společnost

Miroslav Petr

Budeme jíst potraviny GMO.

Agrofert bude s Monsantem pěstovat na Ukrajině GMO potraviny a obiloviny, které budou podstatně levnější, takže zničí všechny naše zemědělce a potravinářské firmy. Zhorší se zdravotní stav všech Evropanů, navíc budou všechny státy

17.5.2016 v 10:01 | Karma: 24,11 | Přečteno: 568x | Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Z mrazu konečně do tepla. Už dnes bude 17 stupňů, o víkendu i přes 20

26. dubna 2024  8:21

Chlad a mráz zřejmě končí. Meteorologové avizují už na pátek teploty přes patnáct stupňů, o víkendu...

Ukrajinci dočasně stahují tanky Abrams. Jsou zranitelné při nasazení dronů

26. dubna 2024  8:01

Ukrajina dočasně stáhla z boje americké tanky Abrams M1A1, které se ukázaly být zranitelné při...

„Smrt režimu.“ Za nápis si má nezletilá ruská studentka odpykat 3,5 roku

26. dubna 2024  6:20

Ruský vojenský soud odsoudil žákyni desáté třídy, sedmnáctiletou Ljubov Lizunovovou ke 3,5 roku...

Zavolíme! Kandidáti do eurovoleb se utkají v debatě vysílané i studentům škol

26. dubna 2024  5:42

Šest kandidátů pro volby do Evropského parlamentu přijalo účast v debatě Zavolíme!, která bude...

  • Počet článků 221
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1227x
Jsem v důchodu. Pracoval jsem v zdravotnictví.Zajímá mě současné dění v domácí i světové politice.Mé zájmy-hudba, školený zpěv, astrologie, numerologie, léčení potravinami, alternativní způsoby léčení, duchovno, zákony vesmíru...

Seznam rubrik