Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Budeme jíst potraviny GMO.

Agrofert bude s Monsantem pěstovat na Ukrajině GMO potraviny a obiloviny, které budou podstatně levnější, takže zničí všechny naše zemědělce a potravinářské firmy. Zhorší se zdravotní stav všech Evropanů, navíc budou všechny státy

potravinově závislé na USA. Podle smlouvy TTIP nesmí žádná evropská firma konkurovat americkým firmám, takže česká vláda bude u soudu platit vysokou pokutu, protože Agrofert bude konkurence a bude muset ukončit svou činnost. Takže konečně doplatí multimiliardář na svou nenasytnost. A celá Evropa bude jíst rakovinotvorné Amarouny bez chuti a bez vůně.

Ukrajina už doplácí na asociační smlouvu s EU, může vyvážet jen velmi omezené množství. Toto určené množství už vyvezlo, a do konce roku nesmí mít žádný export svého zboží a potravin. Tohle bylo v původní smlouvě, proto Janukovič nepodepsal, a  proto vznikl Majdan. EU je prodloužená ruka USA, které jde hlavně o export svých "potravin" a svého zboží do celého světa. Hlavně proto byla Něžná revoluce ve všech okolních státech. Proto se snaží protlačit TTIP do Evropy. V Mexiku na TTIP doplatili vysokou nezaměstnaností a závislostí na USA.

Proč vláda projednává nezaměstnanost horníků? Proč nezaplatí ztráty všem firmám, které jsou závislé na utrácení horníků? Úkolem vlády by měla být okamžitá podpora nových živnostníků, například danové prázdniny. Ušetřilo by se na sociálních dávkách. Pardon, zapomněl jsem, že se blíží volby a Sobotka rád rozdává z cizího..

Loni byl zemědělský export z Ruska díky sankcím dvacet miliard dolarů. Putin řekl, že do pěti let budou potravinově samostatní. Zakázal samozřejmě NGO potraviny. Celá EU ztratila jeden z největších trhů. I to bylo účelem NWO prostřednictvím USA. Je to škoda pro ty, kteří marně hledají práci. Naštěstí Zeman domluvil miliardové obchody s jinou velkou zemí, která už rok je hospodářsky na prvním místě na světě. Pokud jde o kupní sílu, je to otázka času. Ronald Ransfeld : Rusko je neporazitelné.

Obama řekl, že svět se musí řídit pravidly, které určuje USA. Putin kdysi přiznal, že podobně se chovalo Rusko, které na to ted doplácí. USA to teprve čeká. Takže kdo je tady skutečný diktátor? Tak proto dostal Obama hned na začátku své kariéry Nobelovu cenu za mír? Clintonová chce ihned po svém zvolení vyhlásit válku Rusku. V USA je víc poprav než v Číně.

V ČR bylo ještě před rokem kolem 800 neziskovek, dnes je jich 4 442, které dostávají celkem 24 miliard Kč. Kdysi všechnu charitativní činnost zvládla jediná organizace- Červený kříž.  Putin cizí neziskovky nezakázal, ale musí mít označení "cizí agent". Tím ztratí veškerou důvěru  pracovníků v neziskovkách a tyto končí se svou činností.

Smrt Ransdorfa nelze vyloučit v souvislosti se smlouvou TTIP. O tuto mimořádně tajnou smlouvu se zajímal víc, než bylo "vhodné".

Trest smrti byl znovuzaveden v 40 státech USA. A právě USA propaguje zrušení trestu smrti!

Náš nejbohatší důchodce : " Referendum nás stálo tolik peněz, že tam vstoupit musíme."  Americká propaganda nebyla zadarmo!

M.Zeman kdysi řekl:"Sociální demokracie by měla být pro dolních deset milionů." Soudruhu Sobotko, pro koho je tato strana dnes?

Nikdo nevysvětlil, co by Rusko získalo zabráním zbídačelých evropských států či válkou s nimi, když je pro něj nejvýhodnější všestranný obchod. Nikdo nevysvětlil, proč by se najednou stal diktátor z někoho, kdo už přes deset let úspěšně vládne v takové velké zemi. Nikdo dodnes nevysvětlil, proč jako "diktátor" nemá sto procent hlasů a proč se jako "diktátor" bojí zabrat sousední státy. Vždy, když Rusko dělalo prozápadní politiku, byla tam bída. At po VŘSR, tak při vládě Jelcina...

V rozhlasových a televizních diskusích jsou stále stejní lidé, kteří "rozumí" úplně všem tématům. Skutečně nemáme jiné odborníky na dané problémy? Proč nejsou zváni odborníci jako Koller, Petránek, Tomský atd.? Pardon, ti mají "nevhodné" názory...

Čipování osob a zrušení peněz v hotovosti povede k absolutní kontrole každého jednotlivce. Vzájemnou sousedskou pomoc bude možné zaplatit jen přes konto, čímž se dotyčnému zvýší výdaje za bankovní poplatky.Navíc, nepohodlný člověk si nebude moci koupit to co potřebuje- určité potraviny atd.. Není problém naprogramovat zablokování nákupu určitých věcí či zablokování celého účtu.

Výbor poslanecké sněmovny žádá vládu, aby navrhla soudu pozastavení činnosti  SPD a ND kvůli tomu, že dárce padesáti korun se zapomněl podepsat... Rušení nepohodlných stran- dovolili si komunisté v padesátých letech něco podobného?

Podle soudruha Fendrycha může M. Zeman za školní šikanu, že učitelka byla ubita k smrti! Chocholoušku, vstávej!

Při návštěvě Zemana v Číně prohlásil o Zemanovi čínský prezident, že je to nejvýznamnější host.  Při návštěvě čínského prezidenta v USA tam děti mávaly americkými i čínskými praporky.

Populistické odbory chtějí prosadit pětitýdenní dovolenou. Soudruhu Středulo, zkusil jste si založit malou firmu a zaměstnat deset lidí? Pak byste snad pochopil, z čeho platí živnostník dovolenou svým zaměstnancům. O nemocenské ani nemluvě. Že tím odbory ve skutečnosti podporují zvyšování nezaměstnanosti, to je jim jedno. Nezaměstnanost by se snížila, kdyby odbory prosazovaly u vlády snižování daní. Ale co by potom dělaly odbory a levice? Takže musí prosazovat zdánlivé dobré, ve skutečnosti škodlivé. Ale to levicový volič nikdy nepochopí. Ke své škodě, bohužel.

Na DVTV měl Veselovský takovou nenávist k Haškovi, jakou jsem v životě neviděl. Dokázal, že i tato televize je závislá na USA. Ještě že existuje jiná televize a radio na internetu. Tam jsou necenzurované zprávy z celého světa. Občas je část pravdy i na Primě a TV3.

Soudruh Ziegler si plete sovětskou okupaci, kdy bylo zastřeleno jen několik jednotlivců, s německou okupací, kdy byly mučeni a zabity miliony lidí. To je podstatný rozdíl, který pochopí i školák.

To, čemu se v televizi říká nenávist či xenofobie, je prachobyčejná obava před známým. Soudruh Fištejn by nejraději cenzuroval všechno, kde je jiný názor, než ten jeho. Co mi to jen připomíná? Soudruh Fištejn by chtěl vychovávat obyvatelstvo. Muslim, který vyhrál v londýnských volbách, je podle soudruha Fištejna  slušný člověk. Před volbami manželka tohoto muslima chodila bez šátku, ted musí chodit v šátku jako správná otrokyně, pardon muslimka. Pravou nenávist jsme poznali u sluníčkářů při čínské návštěvě a při průjezdu Nočnich vlků.

Máme totalitu větší než v USA - zákaz kritiky jakékoli skupiny či třídy, vyšší pokuty za urážku úřední osoby, pravomoc policie rozpustit shromáždění /!/, zabavování zbraní "nebezpečným" osobám bez soudního příkazu, vyšší tresty za dopravní přestupky, postupná cenzura na internetu, zákaz vstupu do lesa, zákaz kouření v restauraci, zákaz vlastnit zbraně, atd.. Kdy nám zakážou oblíbené, i když nezdravé uzeniny a zabijačkové pochoutky? Vtipy o menšinách a jiných skupinách budou zakázány? To nebylo ani v minulém režimu!

EU chce zakázat fény, topinkovače a rychlovarné konvice. To nás budou kontrolovat doma, v čem si vaříme vodu na kávu? Bylo něco podobného v padesátých letech?

Soudruh Filip na sjezdu řekl, že jejich program je solidarita. Zapomněl však podotknout, že imigrantů z válečných zemí, kteří skutečně potřebují pomoc, je tu nepatrné minimum.

Eurovize 2016 je zpolitizovaná od doby, kdy zvítězila vousatá mužožena či ženomuž.  Tentokrát byl u publika nejlepší ruský zpěvák, ale porota zvolila ukrajinskou písen s protiruským textem. Kdo je v porotě, to nikdo neví. Podobně jako Nobelova cena, tak i tento pořad upadá do nejhlubšího bahna kvůli politické propagandě.

Herman podlézá Němcům, i když někdo vyčítal podlézavost Zemana Čínanům. Mluvčí Landsmanšaftu jej pochválil. Inu, vždyt Herman je původem německé jméno.

Podle Clintona Polsko a Madarsko nemají demokratické vlády. Konečně jsem pochopil, co v USA znamená slovo demokracie... Musíš mít stejný názor jako my, jinak nemáš pravdu. Skutečnou pravdu nesmíš nikdy říkat!

Finanční problémy - malé platy ve zdravotnictví dávno nemusely být, kdyby právě Kubek a s kamarádem Rathem nebojovali proti tak potřebné reformě, která se jednou bude muset udělat. Právě ti dva jsou odpovědni za to, že lékaři utíkají kvůli nízkým platům, a že ani lékaři ani pacienti nejsou motivováni. Jsou odpovědni za to, budou - li pacienti umírat, jak soudruh  Kubek straší. Jsou odpovědni za odkládané operace z finančních problémů, za veškeré finanční problémy ve zdravotnictví. I tohle je jeden z mnoha důsledků, když tu není zavedena přímá odpovědnost a odvolatelnost politiků. Bude-li toto zavedeno, budete se divit, jak rychle budou všechny soudní procesy vyřešeny. Už se nebude čekat šestnáct let. Bude - li to zavedeno, budete se divit, jak rychle lze hospodařit bez schodku, a jak rychle lze splatit dluhy.

Podle Primy se z Německa zpět do vlasti vrací tři tisíce migrantů. Vrací se snad do války? Jsou to skutečně váleční uprchlíci? Proč nezůstanou v Arábii, kde jsou jejich zvyky a potraviny. Proč cestují tisíce kilometrů tam, kde nejsou jejich tradice a nechutná jim cizí jídlo? Něco tady nehraje....

 

Včera mi byl odstraněn blog, obsahující "nevhodné, nekorektní" informace, který byl přesunut na můj soukromý blog. Nechtěl jsem dělat reklamu necenzurovaným webům, ale na přání či žádost admina zveřejnuji aspoň částečný seznam zdrojů, z kterých čerpám informace: Svobodné Radio / redaktor díky konexím s politiky zveřejnuje zcela unikátní, mimořádně důvěrné informace, a jsou podány ústní formou, proto nikde jinde nejsou písemně zveřejněny/, Freeglobe, NWO, Nová republika,  CFP, Hledání pravdy, Svobodné noviny, Pravý prostor, Almanach, Svět kolem nás, Pařát dnes, AE News, Prvopodstata, Afinabul. blog. atd.. Šlo o informaci všem dávno známou, že muslimové mají doslova ve všem /!!/ úlevy a výhody. Detail informace byl zcela zanedbatelný oproti dalším mnohem významnějším informacím v mém blogu. Možná přijde doba, kdy zde budou blogy výhradně korektní. Jaká bude potom sledovanost? Taková jako u OVM či stanice ČR plus? Mám zájem zveřejnovat  informace, které nejsou dostupné pro drtivou většinu veřejnosti.

Doporučuji: Svět kolem nás - Německo se probudilo a odvysílalo v televizi pravdu...      Afinabul. blog.- Anglie.    Koncert v Palmýře /všimněte si, jak vypadají skuteční Syřané/.  Hledání pravdy - Bezvízový styk s Tureckem.  Odkaz v závěru článku na Česká televize...

Pro muslimy mají platit lehčí verze zákonů. Migranty musíme přijmout, jinak za každého musíme zaplatit sedm milionů v Kč. USA a EK nám přikazují neodmítat imigranty, ale dávat jim co nejvyšší sociální dávky, aby se nevraceli. Sluníčkáři a pokrytečtí vlastizrádní politici, stále vám nedochází, že jde o záměr NWO, přes USA a EK, prostřednictvím muslimů zničit celou Evropu ?

Autor: Miroslav Petr | úterý 17.5.2016 10:01 | karma článku: 24,11 | přečteno: 568x
  • Další články autora

Miroslav Petr

Mám zákaz jako Kašuka. Kdo bude další?

Mám zákaz jako bloger Kašuka. Vzorný důkaz že se nesmí psát pravda všeobecně známá. Konkrétně: "Do naší republiky mají přijít Eritrejci, kteří znásilnují nejvíc". Jak je možné, že admin ví, že to není pravda, když informace

24.5.2016 v 10:01 | Karma: 11,77 | Přečteno: 255x | Společnost

Miroslav Petr

Jsme americká kolonie?

Podle Prvopodstaty má ČT zakázáno mluvit o 15. březnu 1939. Americká ambasáda prý chce ovlivňovat policii a zastupitelství skrz neziskovky, které tu salámovou metodou začínají skutečně vládnout. Ve skutečnosti vládní převrat

23.5.2016 v 10:01 | Karma: 31,40 | Přečteno: 1057x | Společnost

Miroslav Petr

Rozhovor se sluníčkářem.

Již třetí blog mi byl "přesunut" na můj soukromý blog. Admin hledá sebemenší chybičku na mém blogu. Konkrétně včera: je dávno veřejně známé, že V.H. byl zasvěcen ilumináty, proto měl poprvé krátké kalhoty a ukazoval prsty do

19.5.2016 v 10:01 | Karma: 40,64 | Přečteno: 2773x | Společnost

Miroslav Petr

Cenzura na Idnes neexistuje- jak psát "korektně".

Ideálním důkazem jsou mé dva poslední blogy, které byly pouze "přesunuty" na můj soukromý blog, a kde bylo do očí bijící hledání sebemenší chyby za každou cenu. V obou případech byla kritizována informace, která v celém blogu měla

18.5.2016 v 10:01 | Karma: 26,00 | Přečteno: 635x | Společnost

Miroslav Petr

Důkaz-to nejsou Syřané!

Oficiálně se říká, že mezi imigranty je dvacet procent Syřanů. Na druhé straně je každý ze Sýrie, přesto, že si všichni zničili průkaz totožnosti a upálili si konečky prstů k prokázání totožnosti. Skutečnost je jako vždy zcela

16.5.2016 v 10:01 | Karma: 34,11 | Přečteno: 1065x | Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Další případ zpožděné dodávky zbraní. Česká firma se soudí na Ukrajině

26. dubna 2024

Premium Vztahy mezi Českem a Ukrajinou nejsou vždycky idylické. Svědčí o tom soudní spor, na který narazila...

Světlušky mění válčení ve městech. Nové drony snížily počet padlých Izraelců

26. dubna 2024

Premium Jen několik decimetrů velký přístroj může znamenat revoluci městské války: minivrtulník, který...

Dva ruští vojáci se doznali k trojnásobné vraždě na Ukrajině

25. dubna 2024  23:07

V okupované části Chersonské oblasti na jihovýchodu Ukrajiny zadrželi dva ruské vojáky, kteří se...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

  • Počet článků 221
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1227x
Jsem v důchodu. Pracoval jsem v zdravotnictví.Zajímá mě současné dění v domácí i světové politice.Mé zájmy-hudba, školený zpěv, astrologie, numerologie, léčení potravinami, alternativní způsoby léčení, duchovno, zákony vesmíru...

Seznam rubrik