Mám zákaz jako Kašuka. Kdo bude další?

24. 05. 2016 10:01:00
Mám zákaz jako bloger Kašuka. Vzorný důkaz že se nesmí psát pravda všeobecně známá. Konkrétně: "Do naší republiky mají přijít Eritrejci, kteří znásilnují nejvíc". Jak je možné, že admin ví, že to není pravda, když informace

pochází z nejvyšších politických kruhů? "Nejmladší imigranti Evropu nenávidí, přesto odmítají jít do Turecka či Arábie." Jde o veřejně známá fakta. Redaktor Svobodného radia je pravděpodobně starosta či něco podobného, který má konexe do nejvyšších politických kruhů, hlavně ČSSD. Proto ví, že odepsaného Sobotku v pravý čas vystřídá Chovanec. Je to přímo ideální důkaz, že se nesmí psát skutečná pravda. Doporučuji sledovat, CNTV a Svobodné radio všem, kteří chtějí znát fakta. Nejsem si jistý, neříkal - li Hus, že pravdu nelze umlčet navždy! Již dnes je veřejně známá pravda o revoluci, Havlovi a dalších...Je pro mě vyznamenání, že patřím mezi odvážné, kteří se nebojí hlásat pravdu, nepohodlnou tomuto režimu. Nebylo to tady před čtvrt stoletím? Zde je však zakázáno psát tyto veřejně známá fakta. I Dnes tímto vzorně dokazuje, že není nezávislý deník. Který bloger bude další na řadě?

Falšované rakouské volby se nás brzo velmi negativně dotknou. Imigrantů u sousedů bude přibývat a budou ohroženy naše hranice! Pane Ortele, doufám, že vaše domobrana nám pomůže.

M. Komárek: "Budu rád, když mě Syřané v Rakousku budou učit lyžovat...Nejsme připraveni, aby nám Evropa začala rozkazovat...U nás nikdo nežádá o azyl, bohužel...Nejde o řízenou invazi...Máme obrovskou svobodu slova..Churchil byl populista....Prezident říká, co chtějí lidi slyšet...Samková řekla blbost, aby získala víc klientů.....Těšíme se svobodě slova a chvála bohu za to...." I syn komedianta se nestačil divit. Chocholoušku, zakroč!!

Soudružka Marxová- Engelsová navrhla, aby zaměstnavatel zajistil zaměstnancům relaxaci na každém pracovišti kvůli stresům, aby zaměstnanci netrpěli zbytečně depresemi z práce, Platí to pro policii, hasiče, záchranáře, chirurgy, a další stresující pracoviště? To by nevymysleli ani komunisté.

Hnutí ANO má 3500 členů, SPD má kolem deseti tisíc přihlášek, které každým dnem přibývají. Z hnutí ANO někteří lidé odcházejí kvůli diktatuře jejich guru. Jejich guru dostal na poslední výroční schůzi sto procent hlasů. Skutečně nejde o diktátora?

Kam jsme to dospěli, když v některých školách musí demonstrovat proti prezidentovi či kamenovat jeho podobiznu? Při neuposlechnutí je jim vyhrožováno vyhazovem ze školy.Jakýsi Hájek dal na internet plakát s popravou Konvičky, což je nechutné a trestné. Proč si toho policie nevšimla? Kdyby šlo o jiného politika, dotyčný by už seděl! Skutečně nejde o propagaci nenávisti a podněcování k násilí?

Podle Okamury Havel řekl, že nesmíme s Ruskem obchodovat. Malé firmy z Ruska odešly, nastoupili tam Němci a Francouzi. Přesně to stejné se stalo zbrojařskému průmyslu na Slovensku, kde tisíce Slováků ztratilo práci a zbraně se stejně vyrábí. Ale jinde. O Slušovicích jakbysmet...atd.,atd....

Útok na SPD a ND dokazuje strach vlády. Politici svým jednáním porušují zákony, listinu lidských práv a ústavu.

Název sluníčkáři vznikl tak, že aktivisté ve Francii měli na cedulích nakreslená sluníčka...Hašek je v 29 organizacích a dozorčích radách. Jeho měsíční plat jen z těchto aktivit tvoří sedm cifer...Jde o informaci přímo od pramene...Bude-li mít ČSSD ve volbách dvacet procent, bude to důkaz, že jde o zkreslené výsledky.

Brankář Čech varuje před odchodem Anglie z EU. Nevěděl jsem, že úder do hlavy se projevuje až po mnoha letech...

Podle Svobodného radia na Slovensko jsou imigranti tajně dováženi letadlem. Jde o informaci z důvěrných zdrojů. Svědectví podalo více Slováků.

Kde je přímá demokracie, tam je lepší ekonomika, levnější dálnice, žádné dluhy, vyšší životní úroven...

Hodně Čechů a Slováků chce společný stát i se zakarpatskou Ukrajinou. Snad se to někdy splní. podmínkou je skutečně demokratická vláda...Až vláda věcí tvých zpět se k tobě navrátí, lide navrátí...

Na konci týdne mají aktivisté demonstraci za svržení Zemana, prý hrubě porušuje ústavu. Nepletou si ho s vládou? Na Zemana si stěžují někteří lidé, protože je prý uráží. Právě tito lidé svým negativním emotivním a nekulturním chováním dokazují, že má pravdu, ale oni to nikdy nepochopí.

Je hloupost, že lidé přechází chřipku a že chodí do práce, jak říkal Škromach. Zkuste se vůbec dopravit do práce, natož pracovat, když máte vysokou horečku! Chřipka bývá maximálně jednou za dva roky, a to si může každý vzít dva až tři dny dovolené.

Soudruh Sobotka jako správný diktátor nepřipustí diskusi o referendu. Jako správný diktátor pohrdá sněmovnou, která byla proti bezvízovému styku s Tureckem, na které on kývl. ČT vám neřekne, že ČSSD ztrácí své voliče díky poklonkování premiéra německé svazačce. Je vstřícnější Zeman Číně a Rusku nebo Sobotka a celá vláda Bruselu a USA? Ohrožuje náš stát vymyšlený neexistující nepřítel obklopený cizími vojsky, nebo muslimové valící se v milionech do celé EU?

Doufám, že mé další blogy brzo najdete na solidnějších a necenzurovaných webech. PRAVDA ZVÍTĚZÍ! PRAVDU NELZE UMLČET NAVŽDY!

Doporučuji článek, který by byl zde cenzurovaný, i když se dávno jedná o veřejné tajemství. - Euserver-Pokrytec a přítel komunistů.

Autor: Miroslav Petr | úterý 24.5.2016 10:01 | karma článku: 11.77 | přečteno: 252x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Karel Trčálek

Fialova vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že se v Česku už žije líp!

ANO, bude líp! Pan premiér se opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost je však nutné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou

29.3.2024 v 8:16 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 2 | Diskuse

Filip Vracovský

Česko jako země plná ateistů a agnostiků přesto žije z křestanských tradic a k Rusku

nebo Ukrajině má poměrně blízko. Těžko však může chápat Blízký východ . Než se v další sérii blogů vrátím do kuchyně dovolte ještě jednu úvahu laika....

29.3.2024 v 7:49 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 35 |

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 36.27 | Přečteno: 772 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 32.05 | Přečteno: 2899 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 17.31 | Přečteno: 322 | Diskuse
Počet článků 221 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1226

Jsem v důchodu. Pracoval jsem v zdravotnictví.Zajímá mě současné dění v domácí i světové politice.Mé zájmy-hudba, školený zpěv, astrologie, numerologie, léčení potravinami, alternativní způsoby léčení, duchovno, zákony vesmíru...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...